Fundació Enllaç: grans persones LGTBIQ+

IdemTV
Autor/a: 
IdemTV
Foto promocional de la fundació. Font: Twitter @fundacio_enllaç
Foto promocional de la fundació. Font: Twitter @fundacio_enllaç

Fundació Enllaç: grans persones LGTBIQ+

Autor/a: 
IdemTV
IdemTV

Resum: 

L’entitat assessora i acompanya les persones grans pertanyents al col·lectiu LGTBIQ+, en matèria psicològica, social, jurídica i de benestar.

La productora IdemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGTBIQ+ a Catalunya. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.

Aquest vídeo presenta la Fundació Enllaç, una organització dedicada a proporcionar suport i assistència a les persones grans del col·lectiu LGTBIQ+. El seu objectiu és millorar la qualitat de vida d’aquestes persones, abordant les seves necessitats específiques i promocionant al seva inclusió social.

Ofereixen diferents serveis i programes per atendre les necessitats dels adults grans del col·lectiu, com el suport psicològic i emocional per a ajudar-los a afrontar les seves inquietuds i desafiaments personals; i l’acompanyament social, oferint espais de trobada i suport. Aquests espais permeten establir vincles socials, compartir experiències i rebre suport mutu en un entorn acollidor i inclusiu.

També ofereix assessorament i orientació sobre temes legals, de salut i benestar, així com informació sobre recursos comunitaris disponibles. A més, la fundació organitza una varietat d'activitats recreatives, com ara sortides, excursions, tallers i esdeveniments culturals, que ofereixen l'oportunitat de participar en activitats enriquidores i relacionar-se amb altres persones.

Què és idemTV?

IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Afegeix un comentari nou