Fundació Joia recull el Premi Avedis Donabedian a la Millor Memòria

Fundació Joia
Autor/a: 
Fundació Joia
Premis Avedis Joia Font: Fundació Joia
Premis Avedis Joia Font: Fundació Joia

Fundació Joia recull el Premi Avedis Donabedian a la Millor Memòria

Autor/a: 
Fundació Joia
Fundació Joia

Resum: 

La Fundació Joia va recollir el passat 11 d'abril el Premi Ignasi Aragó i Mitjans a la Millor Memòria d'una Institució Sanitària o Social, durant la cerimònia d'entrega dels Premis Avedis Donabedian a la qualitat.

La Fundació Joia va recollir l'11 d'abril, al Palau de la Música Catalana, el Premi Ignasi Aragó i Mitjans a la Millor Memòria d'una Institució Sanitària o Social, que enguany comparteix amb el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, durant la cerimònia d'entrega dels Premis Avedis Donabedian a la qualitat.

Durant l'acte també es van premiar d'altres entitats i institucions en diverses categories, sempre encarades a la promoció i gestió de l'excel·lència en assistència sanitària, i es van entregar els Premis Homenot. Un concert a càrrec de '4 Guitars' va tancar l'entrega de premis.

Un Comitè d’Avaluació, format per especialistes independents, va revisar i valorar tota la Memòria 2016 de la Fundació i va elevar la candidatura al jurat, format per personalitats de reconegut prestigi del sector. De l'informe que han realitzat sobre la candidatura de Fundació Joia, destaquen els següents comentaris del jurat:

  • El valor afegit de l’entitat: descripció de tota la seva activitat assistencial, amb molta vinculació a recursos i generació de xarxa amb l’entorn; els resultats obtinguts sobre el total de la població atesa; i sobretot la seva important projecció social, les col·laboracions i acords, i les accions de Responsabilitat Social.
  • L'evolució cap a la igualtat que ha fet la Fundació, a través de la Comissió d’Igualtat, en els últims tres anys i totes les seves mesures de conciliació.
  • Els plans de formació per a les professionals del centre Especial de Treball per nivells de supervisió i la informació que s'aporta sobre els clients.
  • Disseny agradable i de fàcil lectura. De comprensió agraïda, busca la facilitat de comprensió mitjançant l’ús de gràfics i iconografia, colors i dibuixos. Destaquem l’obstinació per fer de la lectura un element facilitador de la comprensió. S’identifica clarament a qui va dirigida la memòria. Excel·lent intel·ligibilitat de la memòria.

Afegeix un comentari nou