Gala solidària de Amics de la Gent Gran al Gran Teatre del Liceu

Autor/a: 
Comunicació FCVS / Amics de la Gent Gran
 Font:
Font:

Gala solidària de Amics de la Gent Gran al Gran Teatre del Liceu

Autor/a: 
Comunicació FCVS / Amics de la Gent Gran

Resum: 

Amics de la Gent Gran organitza una gala solidària que tindrà lloc el proper 30 de setembre, a les 20h., al Gran Teatre del Liceu, per sensibilitzar la població sobre una situació que pateixen milers de persones grans a Catalunya. La soledat és un problema de tots i totes i les persones grans són les que en pateixen les pitjors conseqüències; creiem en el potencial de l’ésser humà per transformar la societat.

Amb el crit NO ESTEU SOLS!, aquesta gala benèfica servirà per aconseguir recursos per contribuir a l’acció social de l’entitat, a més de celebrar els seus 25 anys de trajectòria. Els beneficis de la venda d’entrades es destinaran íntegrament a expandir la tasca d’Amics de la Gent Gran a cinc noves poblacions de Catalunya.

15 artistesde diverses disciplines artístiques (música, dansa, teatre, pintura i humor) i diverses generacions pujaran a l’escenari del Gran Teatre del Liceu per una causa solidària: ajudar les persones grans que es troben soles o en situació d’aïllament social.

El periodista Albert Om presentarà aquesta gala, que comptarà amb les actuacions de l’humorista Andreu Buenafuente; les actrius Montserrat Carulla, Vicky Peña i Miranda Gas; la companyia Tricicle; i el cantant Miguel Ríos. També hi actuaran els cantants Peret i Gerard Quintana, el grup Gertrudis, la cantant Lídia Pujol i la companyia T de Teatre, entre d'altres.

Amics de la Gent Gran volen fer viure a les persones assistents un espectacle únic i irrepetible que serveixi d’homenatge a les persones grans. També volen mobilitzar la població per combatre la soledat, que afecta greument la salut dels que la pateixen.

Les entrades per a aquesta gala solidària estan disponibles a Ticketmaster, per telèfon al 902 15 00 25 i als terminals ServiCaixa de La Caixa.

Afegeix un comentari nou