“Fent Amics amb Down Catalunya” arriba a PortAventura per 8è any consecutiu

FCVS
Autor/a: 
Alba Pueyo
 Font:
Font:
 Font:
Font:

“Fent Amics amb Down Catalunya” arriba a PortAventura per 8è any consecutiu

Autor/a: 
Alba Pueyo
FCVS

Resum: 

Gaudeix d'una jornada divertida i solidària a Port Aventura World i ajuda a recaptar fons per a Down Catalunya i les seves entitats membres.

Down Catalunya organitza, per vuitè any consecutiu, el Port Aventura World “Fent Amics amb Down Catalunya”. La jornada, solidària i oberta a tothom, tindrà lloc el dissabte 8 d’octubre, quan s’obriran les portes del parc temàtic per 18€ l’entrada.

Gran part de tots els diners que es recaptin amb la venda d’entrades seran destinats a Down Catalunya i les seves entitats membres (Fundació Astrid 21 Girona, Aura Fundació, Andi-Down Sabadell, Barcelona Down, Down Lleida, Down Tarragona i Fundación Reto).

Com cada any, a les 11 del matí, es portarà a terme una actuació en el Gran Teatre Imperial protagonitzada per joves amb síndrome de Down. Aquest any, la performance és a càrrec de Down Wapacha Team, a més de l’espectacle de la Fundació Port Aventura.

La novetat d'enguany és l’oferta d’una o dues nits a l’Hotel Caribe per un preu reduït. Tots aquells que hi estiguin interessats han de fer la reserva per telèfon trucant al 902 202 220 donant com a referencia el codi promocional “Fent Amics”. Els preus varien segons el nombre de persones i tipus d’habitacions, i en tots els casos incorporen les entrades al parc del dia anterior i posterior.

Les entrades ja estan a la venda i poden adquirir-se a la Fundació MRW i les botigues de calçats Querol fins els dies 3 i 4 d’octubre respectivament. D’altra banda, també es poden recollir presencialment a la seu de qualsevol entitat de Down Catalunya (c/ Pere Vergés, 1, despatx 8-9 Barcelona). A més a més, de cara el setembre Port Aventura habilitarà un sistema perquè es pugui adquirir l’entrada per Internet.

Afegeix un comentari nou