IAP Obre Convocatòria de Voluntariat Internacional a Colòmbia 2024-2025!

International Action for Peace
Autor/a: 
Associació Acció Internacional Per La Pau (IAP Catalunya)

IAP Obre Convocatòria de Voluntariat Internacional a Colòmbia 2024-2025!

Autor/a: 
Associació Acció Internacional Per La Pau (IAP Catalunya)
International Action for Peace

Resum: 

International Action for Peace busca persones voluntàries a Colòmbia a partir del 12 de desembre per a realitzar acompanyament internacional a organitzacions camperoles, defensores de drets humans i signants de pau.

International Action for Peace busca persones voluntàries per a realitzar acompanyament internacional a organitzacions camperoles, defensores de drets humans i signants de pau durant un període de 12 mesos.

La convocatòria obrirà el 12 de desembre de 2023 i estarà disponible fins al 21 de gener de 2024.

Uneix-te al nostre equip a Colòmbia!

La defensa dels drets humans no és una tasca fàcil a Colòmbia; des de la signatura dels Acords de Pau entre les FARC-EP i l'Estat colombià més de 1.500 defensores de drets humans i més de 400 signants de pau han estat assassinades per la seva tasca de defensa de drets . IAP ofereix espais de protecció a través de l'acompanyament internacional a organitzacions defensores de drets humans compromeses amb la construcció de pau amb justícia social, lliure de violència i d'injustícies.

Busquem persones compromeses amb els nostres principis: solidaritat internacional, cultura de pau, feminisme, ecologisme i treball en xarxa, que desitgin fer tasques d'acompanyament internacional i observació de drets humans a Colòmbia.

Si estàs interessada, llegeix amb atenció les funcions, requisits i condicions de participació i emplena el formulari abans del 21 de gener de 2024.

Si has enviat el formulari i no has rebut resposta, envia un correu a: educacioniap@gmail.com

Afegeix un comentari nou