Incidència política i tercer sector: Com podem des de les entitats transformar la societat?

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font: Suport Associatiu
Font: Suport Associatiu
 Font: ECAS
Font: ECAS

Incidència política i tercer sector: Com podem des de les entitats transformar la societat?

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

Suport Associatiu organitza el 7 de novembre a Barcelona la seva jornada anual que en aquesta ocasió vol reflexionar sobre els reptes i les claus per a una incidència política efectiva.

Quines formes tenim per generar transformacions reals en el nostre entorn? Quins són els eixos per a una acció d’incidència política realment efectiva? Quins són els reptes actuals i de futur?

Aquests són alguns dels punts que es posaran en relleu en la jornada anual que Suport Associatiu celebrarà el dimarts 7 de novembre a la tarda a l'Edifici del Vagó-Recinte de l'Escola Industrial de Barcelona, amb l'objectiu de debatre sobre les capacitats del món associatiu tant per influir en les polítiques d'àmbit públic i privat com per promoure una societat més crítica i amb més implicació activa.

Durant l'acte, el president del patronat de la Fundación Esplai Ciudadanía Comprometida, Enrique Arnanz, realitzarà una conferència sobre 'Incidència política i Tercer Sector. El món associatiu com a motor de transformació social'.

Posteriorment, tindrà lloc una taula rodona on s'exposaran bones pràctiques sobre incidència política i claus per a l'acció de la mà de membres del Centre Delàs d'Estudi per la Pau, la Comissió Promotora de la ILP per a la Renda Garantida de Ciutadania i la Plataforma LGTBI.

El programa ja està disponible a través de la pàgina web. La inscripció és gratuïta i oberta a totes les entitats del Tercer Sector, però cal apuntar-s'hi prèviament a través d'aquest formulari.
Les persones que hi assisteixen rebran gratuïtament el llibre 'Per una nova ciutadania. Incidència política i Tercer Sector'.
La jornada compta amb el suport de l'Ajuntament de Varcelona.

Afegeix un comentari nou