Inscripcions obertes per a la 'Magic Line' del 17 de març del 2024

FCVS
Autor/a: 
Sònia Pau Cortada
Un dels equips participants a la 'Magic Line' de l'any passat a Barcelona. Font: Sant Joan de Déu Serveis Socials
Un dels equips participants a la 'Magic Line' de l'any passat a Barcelona. Font: Sant Joan de Déu Serveis Socials
Una mostra de la imatge gràfica que marcarà l'onzena edició de la 'Magic Line'. Font: Sant Joan de Déu Serveis Socials
Una mostra de la imatge gràfica que marcarà l'onzena edició de la 'Magic Line'. Font: Sant Joan de Déu Serveis Socials

Inscripcions obertes per a la 'Magic Line' del 17 de març del 2024

Autor/a: 
Sònia Pau Cortada
FCVS

Resum: 

La caminada solidària de Sant Joan de Déu arriba a l'onzena edició i, si se sumen totes les 'Magic Line', ha aconseguit més de tres milions d'euros.

La ‘Magic Line’, la caminada solidària de Sant Joan de Déu, ja té data, es farà el 17 de març del 2024, i les inscripcions ja estan obertes. Serà l'onzena edició i s'hi espera, com en totes, una gran participació. "Per als participants més veterans, la ‘Magic Line’ ha esdevingut una tradició. És un espai que els ofereix una oportunitat de participar en una activitat solidària i alhora lúdica, amb la família, els amics, els companys de feina, amb l'escola... i que ja tenen incorporada en la seva agenda anual", reflexiona el coordinador de la ‘Magic Line’, Juanjo Ortega.

El 17 de març, la caminada solidària en equips es farà a Barcelona, Gran Canària, Mallorca i Múrcia, mentre que a Madrid es farà el 20 d'abril i a València, el 28 d'abril.

Des de l'organització consideren que descobrir nous recorreguts, gaudir de les activitats lúdiques i la satisfacció que aporta l'experiència de solidaritat són motius suficients per repetir. També el fet que sigui a mitjan març, quan se suposa que encara no fa excessiva calor, és un element a tenir en compte.

La iniciativa solidària no deixa de créixer. S'hi afegirà una nova seu: Las Palmas de Gran Canària. "Els centres de Sant Joan de Déu repartits arreu d'Espanya -hospitals i centres socials- són els que ens comuniquen el seu interès per organitzar una ‘Magic Line’ en el seu territori", explica Ortega, que hi afegeix que a vegades també ho fan entitats terceres o, fins i tot, persones individuals, que volen col·laborar amb els projectes tirant endavant l'organització i la dinamització d'una ruta.

"Nosaltres, com a promotors del projecte, cada any triem, amb mesura, quins nous territoris incorporem. Volem créixer, però d'una manera pausada i controlada", assenyala amb la mirada posada al futur.

El 20 de novembre s'han obert les inscripcions. "Ja és hora d'anar escalfant motors!", diu Ortega. Les persones que hi vulguin participar ja han de mirar amb qui faran equip i pensar quin repte solidari tenen i quines accions faran per captar donatius. Tot plegat tenint en compte, tal com explica el coordinador, l'origen de tot plegat: "Cal recordar que la ‘Magic Line’ és una mobilització a favor de les persones vulnerables, que són les que li donen sentit".

La desena edició de la ‘Magic Line’, que es va fer el 26 de març passat, va mobilitzar més de 15.500 persones i es van aconseguir 423.994,08 euros per finançar més de cinquanta projectes socials i sanitaris. En el conjunt de les deu edicions, hi han participat unes 150.000 persones i, pel que fa a diners, s'han recollit més de tres milions d'euros.

Afegeix un comentari nou