IV Trobada de Teatre Social al teatre Arteria

Autor/a: 
Fundació La Roda/FCVS
 Font:
Font:

IV Trobada de Teatre Social al teatre Arteria

Autor/a: 
Fundació La Roda/FCVS

Resum: 

La Fundació La Roda, Impacta Teatre i la Fundació Autor de la Societat General d’Autors i Editors van presentar la IV Trobada de Teatre Social per a Joves, «Deslimita’m» el dissabte, 21 de maig, al teatre Arteria Paral·lel. Més de 300 persones van omplir la platea del teatre Arteria Paral·lel.

Durant la trobada els adolescents, provinents de centres oberts, casals, centres cívics i instituts de Sant Just Desvern, Badia del Vallès, Sant Adrià de Besòs, Arenys de Munt, Santa Coloma de Gramenet, Abrera, Sant Pere de Ribes i Barcelona, van escenificar les seves preocupacions i aspiracions amb històries basades en la seva quotidianitat i les seves vivències. Després de cada representació, es va obrir un petit debat entre el públic sobre la temàtica tractada en cada obra.

Les relacions entre adolescents, amb els pares, les pors, internet, els rumors, el futur i els conflictes a l’institut han estat els protagonistes de les obres creades pels joves en el projecte "Actuem!".

"Actuem! Teatre Social per a Joves" és una iniciativa de la Fundació La Roda i Impacta Teatre iniciada l’any 2006 i basada en el teatre d’intervenció social i el teatre de l’Oprimit. S’ofereix als joves tallers de teatre social com a eina perquè els reflexionin sobre els seus conflictes i inquietuds.

Enguany el projecte "Actuem!" ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya (Secretaria per la Immigració), els ajuntament de Barcelona, Sant Adrià del Besòs, Badia del Vallès i Abrera, la Fundació FC Barcelona (Xics de Santa Coloma) i la Societat General d’Autors i Editors per mitjà de la seva Fundació Autor i ARTERIA Paral·lel.

Més informació: comunicacio@federacio.net

Afegeix un comentari nou