'iXarop' celebra la seva 2a Jornada de treball amb associacions per ampliar el teixit associatiu

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
2a Jornada de treball iXarop Font: iXarop
2a Jornada de treball iXarop Font: iXarop

'iXarop' celebra la seva 2a Jornada de treball amb associacions per ampliar el teixit associatiu

Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

'iXarop' és el projecte solidari que fa captació de fons per fomentar la recerca biomèdica, per ajudar tant a persones que pateixen malalties com a que els centres de recerca puguin finançar els seus projectes.

El passat 3 de desembre a les 18:00 hores al Recinte Modernista de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, marques, centres de recerca i persones usuàries van profunditzar en el projecte 'iXarop' amb el món associatiu i en els convenis de col·laboració entre les entitats per començar a treballar junts de manera activa i eficient en aquest projecte, que és de tothom i beneficia tothom.

Van participar a la jornada dos dels màxims exponents en el món de la recerca, el Dr. Joan J. Guinovart, antic Director de l'Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) i el Dr. Joan Comella, actual Director del VHIR - Vall d'Hebron Institut de Recerca. També va participar-hi Fujifilm, companyia molt implicada en el projecte.

Els recursos del projecte els aporten, d’una banda, marques compromeses amb la responsabilitat social que hi col·laboren oferint els seus productes a cost zero o molt reduït i, d’altra banda, persones que podran comprar productes a la botiga online 'iXarop' a preu de mercat, a partir de setembre de 2019. D’aquesta manera el benefici que es genera es destina a la recerca biomèdica.

Com funciona?

Cada vegada que una persona realitzi una compra online d’un producte per valor de cinquanta euros (preu de mercat), una part serà per l’empresa (qui també s’encarregarà del transport i enviament del producte) i l’altra part anirà destinada a la investigació de diverses malalties. La persona que faci la compra podrà decidir a quin centre de recerca van a parar aquests diners en funció del seu interès personal i el centre valorarà en quina investigació concreta ho invertirà.

Pots col·laborar amb el projecte 'iXarop' fent voluntariat. Com? ajudant en el que puguis, quan puguis, de la millor manera que puguis ja sigui en la difusió, organització d'activitats o resta d'accions que es promouen des de 'iXarop'. Si vols posar el teu granet de sorra omple aquest formulari.

Ajuda 'iXarop' a seguir creant teixit solidari, perquè investigar salva vides.

Afegeix un comentari nou