Jo em quedo a casa festival: concerts gratuïts sense treure’t el pijama

Suport Tercer Sector
Autor/a: 
Dani Gallart
L’objectiu és que la ciutadania pugui gaudir dels seus artistes preferits a través de concerts en directe totalment gratuïts. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
L’objectiu és que la ciutadania pugui gaudir dels seus artistes preferits a través de concerts en directe totalment gratuïts. Font: Unsplash.
La proposta també pretén difondre el missatge de quedar-se a casa per evitar el contagi i que no es propagui el virus. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
La proposta també pretén difondre el missatge de quedar-se a casa per evitar el contagi i que no es propagui el virus. Font: Unsplash.
Aquest cap de setmana participaran artistes com Álvaro Soler, Edurne, Mikel Erentxun, Ruth Lorenzo i Beret. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Aquest cap de setmana participaran artistes com Álvaro Soler, Edurne, Mikel Erentxun, Ruth Lorenzo i Beret. Font: Unsplash.

Jo em quedo a casa festival: concerts gratuïts sense treure’t el pijama

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector

Resum: 

La iniciativa ofereix sessions en directe d’artistes i grups de música d’arreu de l’Estat espanyol a través d’Instagram.

Les mesures preventives i el confinament decretat per l’estat d’alarma i la crisi sanitària de la Covid-19 han provocat que tots els concerts que estaven programats per aquests propers dies s’hagin anul·lat. A aquesta mesura es sumen festivals de música que s’han hagut de posposar, com el San San Festival, que s’havia de celebrar a l’abril i s’ha ajornat a l’octubre.

Degut a la incertesa de no saber fins quan duraran aquestes mesures, ‘Jo em quedo a casa festival’ ha organitzat un seguit de concerts des de la plataforma d’Instagram on es pot gaudir de tot tipus d’artistes i grups de música de tot l’Estat espanyol.

L’objectiu és que la ciutadania pugui gaudir dels seus artistes preferits a través de concerts en directe totalment gratuïts. La proposta també pretén difondre el missatge de quedar-se a casa per evitar el contagi i que no es propagui el virus.

Els i les artistes es graven des de casa i ho retransmeten en directe durant 30 minuts, mostrant la cara més humana d’aquesta crisi. La iniciativa es va dur a terme al llarg del primer cap de setmana de confinament, del divendres 13 de març al diumenge 15 de març i van participar artistes de renom com Nil Moliner, María Peláe, Rozalén, Carlos Sadness, Diana Navarro, Rayden, Alfred García i Dvicio.

El festival torna aquest cap de setmana

Tots els directes van tenir molt bona rebuda, comptant alguns amb més de 25.000 visualitzacions a l’hora. Per aquest motiu, l’organització ha decidit tornar a celebrar el festival aquest segon cap de setmana, del divendres 20 fins al diumenge 22 de març.

Aquest cop, el festival comptarà amb la col·laboració d’artistes com Álvaro Soler, Edurne, Mikel Erentxun, Ruth Lorenzo i Beret i amb grups de música com Sinsinati, Efecto Pasillo, Floridablanca, Sidecars i Sidonie.

Altres concerts

Aquesta no ha estat la única iniciativa per gaudir de concerts sense sortir de casa. Javier Rubial, cantautor, premi nacional de la música, també va oferir un concert en directe a les seves xarxes, així com l’artista El Kanka que va fer un concert per Instagram.

El grup de música Messura també va realitzar un altre concert des de casa, aquest cop per You Tube Live i per aquest cap de setmana, La Furia retransmetrà la seva música pel seu compte d’Instagram i Santi Campos pel seu compte de Facebook i Instagram.

Afegeix un comentari nou