L’Asociación catalana de espina bífida e hidrocefalia celebra el seu 40è aniversari

Autor/a: 
Comunicació FCVS / ACAEBH
 Font:
Font:

L’Asociación catalana de espina bífida e hidrocefalia celebra el seu 40è aniversari

Autor/a: 
Comunicació FCVS / ACAEBH

Resum: 

Per al proper dissabte 9 de juny, l’Asociación Catalana de Espina Bífida e Hdrocefalia (ACAEBH) ha organitzat un seguit d’activitats lúdiques per celebrar el 40è aniversari de la creació de l’entitat.

La celebració començarà a partir de les 12 del migdia i finalitzarà a les 18h. Els actes tindran lloc a la seu de l’Associació i llarg del carrer Sorolla de Barcelona. Hi haurà tallers infantils, exposició de fotos, passes de vídeos recordatoris dels 40 anys de l’entitat, botifarrada, pica-pica i jornada de portes obertes.

Cal inscriure’s abans del 31 de maig al telèfon de la Asociació: 934282180, o enviant un e-mail a:acaebh@espinabifida.cat.

L’entitat va néixer l’any 1972 com a organització no lucrativa amb el nom de Asociación de Padres con Hijos con Espina Bífida, quan un grup de pares i mares d’infants amb espina bífida, amb el recolzament del personal sanitari de l’hospital de la Vall d’Hebron.

Aquests infants van anar creixent i molts d’ells, juntament amb els seus pares i mares començaren a fer-se càrrec d l’entitat. Per això, l’any 2008 es va creure oportú un canvi de nom que inclogués els propis afectats i passà a dir-se Asociación Catalana de Espina Bífida e Hidrocefalia (ACAEBH)

Afegeix un comentari nou