La Casa Orlandai i Setem organitzen la Festa del Comerç Just

Autor/a: 
Mónica Beneyto

La Casa Orlandai i Setem organitzen la Festa del Comerç Just

Autor/a: 
Mónica Beneyto

Resum: 

La Casa Orlandai i Setem organitzen la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica el proper dia 10 de maig. Durant tot el dia hi haurà activitats i parades de diferents entitats del barri de Sarrià.

La plaça Sant Vicenç del barri de Sarrià acollirà el proper dia 10 de maig la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica que organitzen conjuntament la Casa Orlandai i Setem. Una activitat que es realitza des de fa més de cinc anys i que compta amb la participació d’entitats del barri com l’ONG Cat Sya, l’Associació Cedre per la Promoció Social o el Banc del Temps entre moltes altres.

Durant el dia, entitats del barri i de la ciutat tindran un espai a la plaça per difondre els seus projectes de consum alternatiu, banca ètica i altres propostes per un sistema econòmic més just. A més, hi haurà diverses activitats com conta contes per les famílies, una paella ecològica popular feta per la cooperativa de consum Germinal o una exhibició de capoeira.

La Festa s’engloba en el marc de la XV Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014 que organitza Setem a més de 35 municipis de Catalunya amb la col·laboració d’altres entitats com FIARE, Alternativa3, FETS i en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació i imatges:
casaorlandai.cat al 93.252.42.62 o correu electrònic a projectes@casaorlandai.cat

-Manifest de la XV Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

Afegeix un comentari nou