La FCVS prepara una jornada sobre voluntariat en salut

La FCVS prepara una jornada sobre voluntariat en salut

Resum: 

"Creixement, vida i dols" serà el nom de la propera jornada de salut de la FCVS que se celebrarà el proper 29 d'octubre a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. És la sisena jornada sobre voluntariat en salut que organitza la FCVS.

Aquesta jornada, organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) porta per nom Creixament, vida i dols i es farà el proper 29 d’octubre de 9 del matí a cinc de la tarda a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona.

L’objectiu de la jornada és sensibilitzar i donar formació als voluntaris i professionals del món de la salut. Per fer-ho, s’han programat dues ponències, dues taules rodones i un taller.

Les ponències seran sobre les pèrdues i el dol en el món actual i sobre les etapes del dol.

Les taules rodones serviran per conèixer de prop casos i experiències reals. En la primera, cinc entitats que treballen directament amb qualsevol tipus de dol explicaran el paper del voluntariat en aquest àmbit. En la segona quatre voluntaris de diferents llocs de Catalunya explicaran la seva experiència com a usuaris primer i com a voluntaris, després, en una entitat que teballa el dol.

Finalment hi haurà un taller en què tres o quatre entitats explicaran diferents maneres de treballar el dol.

La jornada està oberta a voluntaris i professionals les inscripcions s’obriran després de l’estiu.

Afegeix un comentari nou