La Festa del Cor fa brillar el Tibidabo

 Font:
Font:

La Festa del Cor fa brillar el Tibidabo

Resum: 

Dissabte passat, 13 de novembre, el Parc d’Atraccions Tibidabo va acollir la Festa del Cor que l’AACIC-Coravant organitza en suport als infants i joves amb problemes de cor de naixement.

Grans i petits van poder ballar al so de la música de l’Escola Farré i al ritme dels tambors de Vatukem. Polítics y personatges dels mitjans de comunicació i del món sanitari lligats a l’AACIC-Coravant van pujar també a la festa a donar el seu suport.

L’Acte Central, presentat pel periodista Jordi Gil, es va dedicar a tots aquells infants que, malauradament, ens han deixat al llarg d’aquests anys. La Dra. Queralt Ferrer, Cardiòloga de l’Hospital Materno-Infantil de la Vall d’Hebron, va llegir un escrit dirigit als pares de tots aquests nens, per l’admiració i respecte que els professionals de la medicina els professen i pel seu coratge davant l’adversitat. La cloenda de l’acte va ser la tradicional volada de globus en forma de cor, enlairats alhora que tothom cridava: Fes volar el teu cor!

La festa va seguir amb els pallassos, els tallers y el gegants Mortadelo i Filemón de la Colla Gegantera de Sta. Eulàlia de l’Hospitalet del Llobregat que, juntament amb la Corèlia, la gegantona de l’Associació, van rodar un bona estona amb tots els nens i nenes que els van acompanyar. Per la tarda, es va obrir el taller de maquillatge, gràcies a la col·laboració de ShowFactory i la ludoteca, patrocinada per IKEA.

Només a Catalunya, cada setmana neixen entre 13 i 15 nadons amb cardiopatia congènita. És per això, que AACIC-Coravant té com a prioritat poder arribar físicament a totes aquelles persones que tenen un problema de cor de naixement i a les seves famílies. Fa 15 anys que estan presents a Barcelona, a la demarcació de Tarragona atenen des del 2005, a finals del mes de març es va obrir oficialment la delegació de Girona per cobrir directament aquella zona. I gràcies a la col·laboració de la Regió Sanitària de Lleida i al Hospital Arnau de Vilanova han començat a tenir presència a la ciutat de Lleida. El proper objectiu és poder tenir seu a Lleida i cobrir així tot el territori català.

Per a més informació: www.aacic.org - info@aacic.org
Comunicació: Berta Giménez. 646 91 50 84.

Afegeix un comentari nou