La Fundació Arrels adapta el seu sopar de Nadal per arribar als sense llar

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Adam Peribáñez
 Font: Fundació Arrels
Font: Fundació Arrels

La Fundació Arrels adapta el seu sopar de Nadal per arribar als sense llar

Autor/a: 
Adam Peribáñez
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

Fa deu anys que Arrels organitza un sopar per a persones sense llar, i aquest any l'ha hagut d’adaptar.

Les entitats porten mesos adaptant els seus actes i activitat a les mesures de prevenció i restriccions pensades per a prevenir l’expansió de la COVID-19. La Fundació Arrels, dedicada al treball amb gent sense llar no ha estat una excepció.

Un dels actes tradicionals que organitza la fundació és un sopar la Nit de Nadal, on convidaven a un centenar de persones sense llar. Aquest any, les restriccions han impedit que aquest acte es pugui realitzar amb normalitat, però, tot i això, l’esdeveniment ha estat adaptat per a poder complir el seu objectiu.

Tal i com explica l’entitat, el passat 24 de desembre un equip de voluntaris d’Arrels es va organitzar per a preparar i fer arribar un àpat especial a un total de 240 persones. Aquest sopar va estar destinat tant a persones sense llar que es troben encara al carrer com a aquelles que ja han aconseguit allotjament.

Tot i això, la fundació també alerta que, segons els seus estudis, el 2020 encara hi ha més de 1200 persones vivint al carrer a Barcelona, i anima a tothom a ser partícip de la seva campanya #mésqueunàpat, pensada per a compartir un àpat amb una persona sense llar.

Afegeix un comentari nou