La Fundació Comtal llança una crida per captar persones voluntàries i combatre les desigualtats

FCVS
Autor/a: 
Marina Sera
La Fundació Comtal inicia una campanya de captació de voluntariat per fer front a la crisi social de la pandèmia. Font: Fundació Comtal
La Fundació Comtal inicia una campanya de captació de voluntariat per fer front a la crisi social de la pandèmia. Font: Fundació Comtal

La Fundació Comtal llança una crida per captar persones voluntàries i combatre les desigualtats

Autor/a: 
Marina Sera
FCVS

Resum: 

L’entitat del Casc Antic de Barcelona ha vist disminuït l’acompanyament del voluntariat als seus projectes a causa de la pandèmia.

La Fundació Comtal demana la col·laboració de 120 persones socialment compromeses que vulguin donar suport als diferents projectes de l’entitat per combatre les desigualtats agreujades durant la pandèmia.

La campanya de captació de voluntariat pretén donar resposta a l’increment de la demanda de l'atenció per les conseqüències econòmiques i socials de la Covid-19. Des de l’entitat han assegurat que l’emergència sanitària ha reduït el nombre de voluntariat per por al contagi o per contagiar al seu propi entorn.

Per aquest motiu, la Fundació Comtal ha animat a les persones majors de setze anys a donar suport als projectes educatius, de lleure, formació, orientació i participació comunitària de l’entitat. En un comunicat, la directora de la Fundació Comtal, Marta Galligó, ha animat a la societat que participi “en la transformació social” del seu propi entorn.

“Davant una crisi com l’actual hem de promoure allò que cadascú de nosaltres pot aportar i oferir a l’entorn per tal que la força col·lectiva sigui el motor per avançar i transformar”, ha explicat Galligó.

La participació del voluntariat permetrà una millor qualitat en la intervenció d’infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat al casc antic de Barcelona, amb programes que fomenten les competències transversals, les habilitats relacionals, l’autonomia i la responsabilitat.

Tota persona interessada a realitzar un voluntariat a l’entitat pot fer la inscripció a la pàgina web de la Fundació Comtal, i un cop tramesa la sol·licitud, l’organització oferirà entrevistes formatives durant tot l’any a l’equip inscrit per facilitar l’orientació i l’acollida en els diferents projectes d’acompanyament.

La Fundació Comtal treballa des de l’any 1994 per millorar la qualitat de vida d’infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat amb programes dedicats a l’educació i la inserció social.

Afegeix un comentari nou