La Fundació Èxit celebra el seu desè aniversari

 Font:
Font:

La Fundació Èxit celebra el seu desè aniversari

Resum: 

La Fundació Èxit celebrarà els seus 10 anys amb una festa, on els protagonistes seran els i les joves que de la mà d'aquesta entitat han entrat en el món laboral. Serà avui, dijous 2 de juny, a les 20:00 hores al Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

La Fundació Èxit treballa des de fa 10 anys fent de pont entre les empreses i joves en risc d'exclusió social. Cada jove dissenya amb els educadors i educadores del projecte un itinerari d'inserció personalitzat que li permet entrar en el món de l'empresa.

Per celebrar l'aniversari han portant a terme diverses accions:

  • Exposició de fotografies i graffiti: Coordinada per Kader i Sammy, dos joves vinculats a l'entitat, inclou 20 retrats de 20 joves que s'estan formant gràcies a Èxit. Estarà exosat fins dissabte 4 de juny a la Galeria Art&Design Barcelona (Almogàvers 142), en horari de 16:30 a 20:30 hores.
  • La festa dels 10 anys. Serà avui al MACBA. S'hi presentarà el llibre "Juntos somos futuro. Empresas i ONG unidas para un mundo mejor”, obra que repassa els 10 anys de l'entitat i reflexiona sobre la responsabilitat social de les empreses i el futur de les ONG. El càtering també anirà a càrrec dels nois i noies de la fundació.
  • S'ha creat la plana web www.dejatuhuellaexit.org que recull testimonis de nois/es, persones voluntàries, empresaris i treballadors/ores que durant tot aquest temps han treballat amb Èxit.

Per a més informació pots llegir la notícia El grafit més integrador d'elPeriódico.cat.

Afegeix un comentari nou