La Fundació Germina celebra el seu 5è aniversari

Autor/a: 
Comunicació FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La Fundació Germina celebra el seu 5è aniversari

Autor/a: 
Comunicació FCVS

Resum: 

La Fundació Germina, de Santa Coloma de Gramanet, és una entitat sense ànim de lucre que ofereix oportunitats a infants i joves i les seves famílies perquè puguin millorar la seva qualitat de vida.

El proper 29 de maig farà 5 anys que el centre obert Germina va obrir les seves portes i ho celebraran amb diverses activitats lúdico-festives els dies 31 de maig de 5 a 7 de la tarda a la Plaça del rellotge, i el dia 1 de juny a les 6 de la tarda al c/Nàpols també de Santa Coloma, amb més jocs i berenar per a tothom.

D’altra banda, el mateix dia 31, a l’Auditori Can Roig i Torres (c/Rafael Casanova, 5 de Sta. Coloma) Germina ha organitzat una jornada d’estudi i reflexió amb el títol “Medi Obert: oportunitats per a la inclusió” amb dues ponències a càrrec de Ismael Palacin de la Fundació Jaume Bofill, i de Jesús Vilar, de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés. Aquesta jornada vol donar eines per respondre a qüestions tan actuals com Perquè perduren les situacions d’exclusió social? Com es pot respondre des del medi obert?

La jornada és gratuïta però cal inscripció prèvia al ser places limitades.

Més informació i inscripcions a www.germina.org

Afegeix un comentari nou