La Generalitat retira l’Avantprojecte de Llei d’Acció Voluntària

La Generalitat retira l’Avantprojecte de Llei d’Acció Voluntària

Resum: 

La conselleria de Governació i Administracions Públiques retira l'avantprojecte de Llei després d'una reunió del conseller Jordi Ausàs amb la Federació Catalana de Voluntariat Social i entitats del sector. El tercer sector s'havia oposat a l'avantprojecte pels dubtes que plantejava en la gestió del voluntariat.

L’Avantprojecte de Llei d’Acció Voluntària no tirarà endavant. Així s’hi ha compromès el Departament de Governació i Administracions Públiques, amb el conseller Jordi Ausàs al capdavant, en veure l’oposició del tercer sector a aquest avantprojecte. La Federació Catalana de Voluntariat Social ja va mostrar el seu rebuig a la llei, en una reunió amb el conseller Ausàs el passat 15 de gener, pels molts dubtes que plantejava en la gestió del voluntariat.

D’altra banda, el Departament de Governació i Administracions Públiques ha anunciat que es reprenen les reunions del Pla Nacional d’Associacionisme i Voluntariat, en les que la FCVS hi participa des de fa 3 anys, per tractar qüestions pendents com la creació de l’Agència Catalana del Voluntariat.

Afegeix un comentari nou