La iMAGInada 2019 omplirà d’art els carrers de Tarragona

FCVS
Autor/a: 
Rubén Escobar
La iMAGInada 2019 oferirà espais d'art a la ciutat de Tarragona. Font: Albert Rué
La iMAGInada 2019 oferirà espais d'art a la ciutat de Tarragona. Font: Albert Rué
Concert en directe durant la desena edició. Font: Albert Rué
Concert en directe durant la desena edició. Font: Albert Rué

La iMAGInada 2019 omplirà d’art els carrers de Tarragona

Autor/a: 
Rubén Escobar
FCVS

Resum: 

La festa popular celebrarà l’onzena edició del 8 al 12 d’agost i fa una crida de voluntariat per a totes aquelles persones que vulguin col·laborar de manera directa.

La iMAGInada 2019 ha presentat la novetat principal per a la seva onzena edició: un entramat d’artistes pels carrers de Tarragona que ompliran de color diferents punts de la ciutat. L’Art Corners, nom amb el qual han batejat aquest espai, estarà format per muralistes, grafiters i il·lustradors de les comarques tarragonines que faran diferents intervencions artístiques al carrer. En aquest sentit, les seves propostes d’Street Art (art de carrer), seran un dels principals reclams de la festa popular.

Com cada any, l’agost serà el mes que acollirà la festa. Durant 5 dies, del 8 al 12 d’agost, el Camp de Mart s’omplirà d’actes diversos per a tots els públics, des de xerrades o tallers participatius, fins a espectacles, concerts o zones gastronòmiques. Una de les propostes estrelles serà el mercat d’artesania i art, espai que ja ha obert les inscripcions per aquelles entitats i projectes que vulguin obrir els seus aparadors. L’objectiu del mercat iMAGInARTE és reunir artistes i professionals de l’artesania en un mateix espai.

De la mateixa manera, ja estan obertes les inscripcions per a la Fira d’Entitats, un espai dedicat a totes les associacions, col·lectius, entitats i cooperatives amb ganes de donar a conèixer els seus projectes. Tota la informació per realitzar les inscripcions, tant a la fira com al mercat d’art, es pot trobar en el web de la iMAGInada.

Es necessiten persones voluntàries

El 16 de juliol es van obrir les inscripcions per a totes aquelles persones que vulguin col·laborar de manera directa en l'organització de l'esdeveniment, tant en la part logística com en la part de suport i administració. També s'han obert les inscripcions per fer voluntariat específic al Punt Lila i Multicolor.

Afegeix un comentari nou