La 8a edició de la iMAGInada torna carregada d’activitats

FCVS
Autor/a: 
Alba Pueyo
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La 8a edició de la iMAGInada torna carregada d’activitats

Autor/a: 
Alba Pueyo
FCVS

Resum: 

La celebració pretén crear una proposta alternativa amb activitats per a tots els públics.

Com cada any, Tarragona tornarà a viure durant quatre dies la iMAGInada, del 12 al 15 d’agost, una important cita festiva que cada estiu omple el Camp de Mart d’activitats per a tots els públics. Es tracta d’una celebració que pretén potenciar la participació ciutadana voluntària i afavorir la llibertat d’expressió en el marc de la festa de Sant Magí.

La iMAGInada ofereix un any més el Mercat d’Artesania i Art, un espai dedicat als artistes i artesans on es poden oferir articles originals amb encant. D’altra banda, ja que un dels objectius de l’associació és la recerca i l’enfortiment de relacions i vincles entre les diferents experiències associatives del territori i fruit de l’èxit que va tindre l’any passat, tindrà lloc la segona edició la Fira d’Entitats que amplia a dos dies la seva durada. La novetat d’aquesta vuitena edició és el Concurs de Grups i Solistes Musicals, un espai que vol contribuir a la visibilització del talent de músics emergents.

La participació en les activitats és gratuïta, però cal una inscripció prèvia, que pot fer-se a través d'un formulari online per a cada un dels espais.

L’esdeveniment l'organitza l'associació sociocultural, La iMAGInada, formada per un grup de joves amb un bagatge personal divers amb una inquietud comuna: oferir una alternativa a l’actual model sociocultural i econòmic mitjançant espais d’intercanvi, d’empoderament, participatius, dinàmics i autogestionats durant la festa de Sant Magí, a Tarragona.

En el següent enllaç podràs consultar el programa de la festa de Sant Magí i els actes organitzats per La iMAGInada.

Crida de voluntariat

Un dels pilars fonamentals de la iMAGInada és la tasca voluntària. Per tant, tothom qui vulgui col·laborar tant en els dies de la festa com en els dies previs o posteriors a la festivitat donant suport a les tasques d’organització, ja pot aportar el seu granet de sorra i inscriure’s online.

Afegeix un comentari nou