La Seu Vella es 'posarà la gorra' contra el càncer infantil

FCVS
Cartell del Posa't la Gorra a Lleida Font: AFANOC
El Posa’t la Gorra representa la primera font de recursos de l’entitat per tal de tirar endavant els seus projectes.
Imatge del XukliPirata Font: AFANOC
El XukliPirata i el seu tresor, la família, seran el fil conductor de tota la jornada.

La Seu Vella es 'posarà la gorra' contra el càncer infantil

FCVS

Resum: 

Sota el lema “Vine a la festa que ens fa iguals”, l’AFANOC celebrarà, el proper 18 de febrer, els 5 anys de la festa a Lleida amb el XukliPirata, un aventurer que fa front a moltes adversitats.

El pròxim 18 de febrer, de 10.30 h a 14 h, la festa del 'Posa’t la Gorra' de l'AFANOC arribarà a la 5a edició a la capital del segrià. Amb el lema “Vine a la festa que ens fa iguals”, la Seu Vella de Lleida reivindicarà la igualtat davant les lleis dels infants i adolescents que pateixen càncer i la defensa dels seus drets i els de les seves famílies.

El XukliPirata i el seu tresor, la família, seran el fil conductor de tota la jornada per transmetre als infants i adolescents amb càncer que, com els pirates aventurers que naveguen lluitant contra moltes adversitats, poden fer front a la seva malaltia amb valor, paciència, constància i lluita.

L’esdeveniment, conduït pels presentadors del programa Cazamariposas, Núria Marín i Nando Escribano, comptarà amb una batukada, gegants, balls, la participació d’escoles bressol, espectacles, diversos tallers pels més petits i la lectura del manifest de l'entitat.

L'objectiu de la festa és sensibilitzar a la societat i transmetre que aquests infants no són pas diferents dels altres i que amb acompanyament a les famílies es pot afrontar aquesta situació difícil. A més, per l'AFANOC és la primera font de recursos per tal de tirar endavant els seus projectes per donar resposta a les necessitats dels infants i famílies.

Aconsegueix la teva gorra!

La protagonista indiscutible de la festa serà la nova gorra de l’AFANOC, dissenyada per Desigual. La gorra té un cost de 7 € i permetrà l’entrada gratuïta a la festa del Turó de la Seu Vella i serà necessària per participar en les activitats.

Per aconseguir-la només cal realitzar la compra a través de la botiga en línia, a la seu d’AFANOC Lleida, als punts de venda autoritzats o el mateix dia a la festa.

Per accedir a la festa s'habilitarà un servei d'autobús gratuït.

Afegeix un comentari nou