La ‘Tapa solidària’, àpats per als infants i les famílies que més ho necessiten

Fundació Pere Tarrés - Transversal
La 'Tapa Solidària' d'enguany tindrà lloc de l'1 al 4 d'octubre. Font: Fundació Canpedró
La 'Tapa Solidària' d'enguany tindrà lloc de l'1 al 4 d'octubre. Font: Fundació Canpedró

La ‘Tapa solidària’, àpats per als infants i les famílies que més ho necessiten

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

Tindrà lloc de l’1 al 4 d’octubre i pretén recaptar fons per cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació, lúdiques, socioculturals i de reforç escolar dels més menuts.

Un any més, la Fundació Canpedró organitza, de l’1 al 4 d’octubre, la ‘Tapa Solidària’, una iniciativa pensada per recaptar fons per al finançament del programa ‘Petits dinars’ i per cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació, lúdiques, socioculturals i de reforç escolar dels infants més necessitats del barri d’Hostafrancs de Barcelona.

Coincidint amb la Festa Major del barri, la iniciativa solidària arriba enguany a la setena edició amb un nou format amb les mesures i protocols sanitaris necessaris per garantir la salut de les persones assistents.

La ‘Tapa Solidària’ tindrà lloc, com és tradicional, davant del Centre de Serveis Canpedró, al carrer Sant Crist, 13, el dijous 1 i el divendres 2, de 19h a 23h, el dissabte de 12h a 23h i el diumenge de 12h a 16h.

El xef de la Fundació Canpedró buscarà transportar als comensals a la infantesa a través de tapes elaborades especialment per a l’ocasió. A més, els àpats estaran acompanyats de música en directe amb la presència de dj’s internacionals i cantautors/es cada hora.

Durant els mesos de confinament, la Fundació Canpedró ha estat a primera línia, donant servei a més de 150 persones cada dia. A més, ha cobert les necessitats bàsiques de 30 infants vulnerables gràcies al seu casal d’estiu.

Des de l'any 2012, l’entitat acompanya famílies en risc d’exclusió social amb l’objectiu d’assegurar l’alimentació dels infants durant els períodes no escolars i cobrir les seves necessitats psicoafectives i socials.

Cal reserva prèvia

Aquelles persones que vulguin participar de la iniciativa i ajudar els més menuts mentre gaudeixen d’un bon àpat, poden reservar taula o les tapes per passar-les a recollir, fent un truc al telèfon 659634870.

Afegeix un comentari nou