La tercera edició de Girona10 tindrà un plus solidari

 Font:
Font:
 Font:
Font:

La tercera edició de Girona10 tindrà un plus solidari

Resum: 

La tercera edició de la promoció turística tindrà un plus de solidaritat perquè es demanarà als clients un euro més que es destinarà al Banc dels Aliments i per això el lema d'aquest any és Girona10+1.

El proper cap de setmana del 25 i 26 de gener se celebrarà a Girona la tercera edició de l'esdeveniment turístic que promociona els hotels i restaurants gironins al preu de 10 euros la nit i també de 10 euros el menú. Però enguany l'esdeveniment tindrà un plus de solidaritat perquè demanaran als clients un euro més que es destinarà al Banc dels Aliments; per això, el lema d'aquest any és 'Girona10+1'. La donació d'aquest euro serà voluntària i es podrà dipositar en unes caixes que hi haurà a tots els establiments participants

Com a novetat, Renfe posarà un TAV el dissabte amb 450 places a 10 euros des de Barcelona. En aquests moments, la tercera edició del Girona10 compta amb la participació de 23 establiments hotelers de Girona i el Gironès, la qual cosa representa que es posaran a la venda més de 1.200 places hoteleres al preu de 10 €. Així mateix, també s'hi han adherit un total de 42 restaurants, que es preveu que serveixin més de 15.000 menús a 10 € durant els dos dies que durarà la campanya. Però també hi haurà ofertes en botigues, perruqueries, concerts, entrades de futbol, etc.

Tenint en compte que l'oferta de places hoteleres és limitada, per tal que tothom tingui les mateixes oportunitats es farà un sorteig entre tots els sol·licitants que hagin omplert el formulari al web Girona10.net. El sorteig, que ja té guanyadors, és públic i s'ha retransmès en directe per Internet. Aquest ha ofert una habitació doble en qualsevol dels allotjaments de forma aleatòria en règim de 10 € per persona. L'impost turístic no s'hi inclou.

Afegeix un comentari nou