La UAB obra la 30ena convocatòria del Fons de Solidaritat

Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La UAB obra la 30ena convocatòria del Fons de Solidaritat

Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

Enguany, les ajudes destinades al professorat i personal d'administració i serveis han de servir per finançar projectes que tinguin com a objectiu central millorar la qualitat docent i la creació de capacitats de recerca en els països del sud.

Un any més, la Fundació Autònoma Solidària ha obert la convocatòria del Fons de Solidaritat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Enguany, aquest programa d'ajudes per a projectes de cooperació arriba a la seva 30ena edició. El Fons el constitueixen els ingressos propis de la UAB i les aportacions voluntàries del professorat, el personal d'administració i serveis i els estudiants.

La convocatòria es divideix en dos grups: els ajuts per a projectes del professorat i personal d'administració i serveis per una banda, i els destinats a les iniciatives dels estudiants per l'altra. Al seu torn, el Fons de Solidaritat finança tres tipologies de projectes: projectes de cooperació en països del sud, activitats de sensibilització i educació per al desenvolupament que s'han realitzat en el context de la UAB i campanyes d'emergència seguint el protocol d'actuació de les universitats en situacions de crisis humanitàries.

Convocatòria per a professorat i personal d'administració i serveis

Enguany, aquesta edició del Fons de Solidaritat per al col·lectiu no estudiantil està orientada a "l'enfortiment de la cooperació interuniversitària en relació amb la millora de la qualitat docent i la creació de capacitats de recerca en països del sud". Així doncs, s'hi podran presentar totes les propostes que contribueixin a complir aquest objectiu en qualsevol dels possibles àmbits de desenvolupament (educació, gènere, salut, medi ambient...).

Aquesta convocatòria ja està oberta i es podran presentar sol·licituds fins el 31 de gener.

Convocatòria dirigida als estudiants

Amb el pressupost del Fons dirigit al col·lectiu estudiantil es pretén impulsar la participació de l'alumnat de postgrau en iniciatives de cooperació que tinguin com a escenari els països del sud. Una de les condicions és que els projectes proposats tinguin alguna vinculació amb els seus estudis. En aquest cas, la convocatòria també està oberta però finalitza més tard que l'anterior; es podran presentar sol·licituds fins el 15 de febrer.

Seguint aquest enllaç podreu trobar les bases i els formularis de la convocatòria. Per a més informació, podeu adreçar-vos al 935 814 041 o bé a fas.cooperacio@uab.cat.

Afegeix un comentari nou