La UdG, la universitat pública amb més voluntaris

La UdG, la universitat pública amb més voluntaris

Resum: 

Un informe de la Fundación Mutua Madrileña, elaborat amb les dades que aporta l'Observatorio de la Cooperación Universitaria al Desarrollo (OCUD), destaca que la UdG és la universitat més "voluntària" sobre una mostra total de 60.

En l'informe anual fet públic per la Fundació Mútua Madrileña es destaca que un 56% de les universitats espanyoles estudiades, que són un total de 60, promouen anualment 10 o més programes de voluntariat. D'aquestes, les que més en realitzen són les universitats de Santiago, Màlaga, Múrica i la Politècnica de Catalunya, que en desenvolupen entre 51 i 100.

Ara bé, en aquest aspecte és on destaca la Universitat de Girona, ja que és l'únic centre que sobrepassa aquest límit i promou anualment més de 100 projectes de voluntariat, concretament 108, durant el curs 2013-14.

Pel que fa al nombre d'estudiants voluntaris, en termes relatius la universitat pública que acull un major nombre de voluntaris sobre el seu total torna a ser la Universitat de Girona amb el 7% del total dels seus estudiants, mentre que altres universitats més grans com la Universitat de Barcelona (63.000 estudiants) o la Universitat de Múrcia (38.000 estudiants) mobilitzen un 1,6% i un 2,6% respectivament, del total dels seus estudiants.

A continuació podeu veure un video que il·lustra la feina que fan els voluntaris de la UdG en alguna de les Activitats Solidàries del curs 2013-14.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou