La Universitat de Girona celebra la 2a Diada de la Solidaritat

Autor/a: 
Comunicació FCVS/Girona
 Font:
Font:

La Universitat de Girona celebra la 2a Diada de la Solidaritat

Autor/a: 
Comunicació FCVS/Girona

Resum: 

Avui dia 17 de maig i per segon any consecutiu, l'Oficina de Cooperació i Voluntariat de la Universitat de Girona- CIAE, celebra la seva Diada de la Solidaritat amb una Fira d'Entitats, del qual hi seran presents una representació d'entitats de Girona. També participarà la Unitat Territorial de Girona de la Federació Catalana del Voluntariat Social.

El primer acte a destacar serà a les 11:30h del qual hi haurà la signatura pública de convenis de col.laboració entre la Universitat de Girona i les entitats socials, per a la realització d'activitats solidàries i de cooperació.

La signatura del conveni tindrà lloc a la Sala de Reunions de l´Escola Politècnica Superior (P-1). La Presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Francina Alsina hi serà present, amb la Rectora de la Universitat de Girona, Anna Maria Geli, entre altres.

A continuació de les 12h a les 18h, hi haurà la Fira d´entitats al Campus de Montilivi del qual, les entitats convidades tindran l´oportunitat de presentar els seus projectes i captar Voluntaris joves.

+ info: girona@federacio.net

Adjuntem: programa i cartell

Afegeix un comentari nou