La Xarxa Òmnia obre un nou punt d'accés a les TIC a Barcelona

Associació per a Joves Teb

La Xarxa Òmnia obre un nou punt d'accés a les TIC a Barcelona

Associació per a Joves Teb

Resum: 

El nou telecentre, ubicat al barri de La Verneda-La Pau, es suma a aquesta xarxa estesa arreu del territori català que lluita contra l'exclusió social i tecnològica.

El Punt Òmnia La Pau està gestionat per la Federació d'Associacions de Veïns d'Habitatge Social de Catalunya (FAVBIC) i es troba ubicat a la segona planta de l'hotel d'entitats del barri, més conegut com el "Piramidón", al carrer de Pere Vergés, número 1, de Barcelona.

Com la resta dels més de 100 punts que formen part de la Xarxa Òmnia, el de La Pau implementa els eixos de treball de l'aprenentatge de l'ús de les TIC, el de l'ocupabilitat i el de l'acció comunitària, però vol treballar especialment l'apoderament de la dona i la potenciació de les famílies.

Aquest punt d'accés a les tecnologies, que també forma part de la xarxa Punt TIC, s'obre després del tancament del que hi havia al barri de Montigalà de Badalona.

El programa Òmnia està impulsat per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGAC) i per la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI) de la Generalitat de Catalunya, i funciona des de l'any 1999. La gestió de cada punt Òmnia recau sobre entitats o bé sobre ens locals.

Afegeix un comentari nou