L'Altre Festival busca finançament fent un Verkami

Ravalnet
L'espectacle uneix arts escèniques i salut mental Font: L'Altre Festival
L'espectacle uneix arts escèniques i salut mental Font: L'Altre Festival

L'Altre Festival busca finançament fent un Verkami

Ravalnet

Resum: 

Aquest esdeveniment internacional que uneix arts escèniques i salut mental, i que es farà a Barcelona del 6 al 9 de juny, recull aportacions que ajudaran a cobrir les despeses que se'n deriven.

Portar totes les companyies, acollir-les, la manutenció, el vestuari... Totes les persones que contribueixin econòmicament al Verkami de L'Altre Festival podran aconseguir entrades als diferents espectacles programats i samarretes que s'assignaran fins a esgotar els aforaments de les funcions i segons l'ordre d'arribada de les aportacions fetes.

L'espai Fabra i Coats de Barcelona acollirà L'Altre Festival, un esdeveniment que busca la difusió, la creació, la participació i l’exhibició de les arts escèniques en el col·lectiu de persones amb trastorns mentals. La música, el teatre, la dansa, etc. són una eina que facilita el procés de rehabilitació i inclusió de la vida de les persones amb problemes de salut mental.

És per això que L’Altre Festival convida a participar persones amb i sense problemes de salut mental, familiars, amics i amigues, professionals de la salut mental, creadors i creadores escèniques, actors i actrius, tècnics i tècniques, músics i tota la ciutadania.

L'esdeveniment s'inaugurarà amb un gran espectacle sorpresa. Després es podrà assistir a les actuacions de companyies de Gran Bretanya, Costa Rica, Txèquia, Mallorca, Tenerife, Sant Cugat, Tarragona, Reus, Terrassa, Nou Barris, Guinardó, Les Corts...

Afegeix un comentari nou