L’artista Josep Puigmartí, autor del disseny del Cava Solidari de la Fundació Ave Maria 2019

Fundació Ave Maria
Autor/a: 
David López Rossell
Cava Solidari Fundació Ave Maria 2019 (obra de Josep Puigmartí) Font: Fundació Ave Maria
Cava Solidari Fundació Ave Maria 2019 amb l'obra de Josep Puigmartí

L’artista Josep Puigmartí, autor del disseny del Cava Solidari de la Fundació Ave Maria 2019

Autor/a: 
David López Rossell
Fundació Ave Maria

Resum: 

Art i solidaritat durant la presentació de l’edició 2019 del cava de col·lecció de la Fundació Ave Maria.

L’Hotel Estela de Sitges, també conegut com a 'Hotel de l’Art', ha estat l’escenari del llançament de l’edició 2019 del Cava Solidari de la Fundació Ave Maria, que enguany llueix l’obra del pintor i escultor Josep Puigmartí.

Puigmartí, qui actualment viu i resideix a l’hotel, és un pintor i escultor català que ha desenvolupat el seu estil al marge dels convencionalismes i tendències artístiques de cada època i és un dels artistes vius més destacats del surrealisme europeu.

Cada any, un artista diferent s’encarrega de crear l’obra que llueix a l’etiqueta i la xapa d’aquest cava de producció limitada, que s’ha convertit en un preuat objecte de col·leccionista. Puigmartí ha fet donació de l’obra original al Fons d’Art de la Fundació.

El Cava de la Fundació Ave Maria, és un producte solidari els beneficis del qual es destinen als seus fins socials a favor de la millora de la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional. El podeu trobar per internet. Enguany arriba a la seva 14a edició, fruit de la col·laboració desinteressada dels artistes que, amb la donació de la seva obra, enriqueixen el Fons d’Art de la Fundació i alhora col·laboren a crear un producte que combina magníficament art, cultura i solidaritat.

Sobre la Fundació Ave Maria i el seu Fons d’Art

La Fundació Ave Maria és una institució sense afany de lucre que té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i la de les seves famílies, oferint suport i formació perquè gaudeixin de millor nivell d'autonomia amb el màxim desenvolupament individual i social.

Ofereix un servei global actuant proactivament en els àmbits prioritaris pel creixement cognitiu i físic de les persones amb discapacitat intel·lectual, per millorar-ne la qualitat de vida d’ells i de les seves famílies, i proporcionar millores en les condicions laborals a professionals i entitats de la discapacitat.

A través d'exposicions en els seus i altres espais, de la restauració i conservació d'obres d'art o a través de la seva pròpia editorial, la Fundació treballa per la promoció i la difusió de l'art i la cultura solidària, amb el desig d'augmentar la visualització de la tasca de la fundació a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Afegeix un comentari nou