L'Associació In Via segueix al peu del canó durant l'etapa de confinament

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
Infant durant etapa de confinament Font: Nik Anderson
Infant durant etapa de confinament Font: Nik Anderson

L'Associació In Via segueix al peu del canó durant l'etapa de confinament

Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

Tot i l'estat d'alarma degut al Covid-19, des de l'associació tenen clar que les persones en situació de vulnerabilitat són les més perjudicades per aquesta crisi a nivell col·lectiu.

L'entitat ha adaptat el seu dia a dia gràcies al teletreball per poder continuar oferint alguns dels seus serveis a totes aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat i seguir posant el seu granet de sorra per millorar la societat, sobre tot tenint en compte les últimes setmanes.

Els serveis que segueix oferint són:

  • Atenció psicoeducativa 24 horas en els recursos d'acollida per violències de gènere.
  • Atenció psicosocial a les famílies: ofereixen intervenció psicoterapèutica amb joves, adults i famílies que necessitin d’acompanyament emocional individual o familiar.
  • Telèfon Infància respon: El telèfon 116 111 és un servei obert a infants, adolescents i adults de tota Catalunya que tenen coneixement de situacions de risc i/o necessiten assessorament en temes d’infància i adolescència.
  • Espai aprendre: Promou una atenció global a infants, adolescents, joves així com a les seves famílies. Ofereix orientació a pares/mares i referents en risc d’exclusió social per evitar les desigualtats de quedar-se fora del sistema escolar a través del suport educatiu i el reforç escolar als fills. Està gestionat amb conveni amb la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’ Adolescència (DGAIA).
  • Seguiment laboral.
  • Gestió d ofertes.

Més informació a invia.cat.

Afegeix un comentari nou