Les 25 activitats cooperatives aquàtiques més inclusives

Institut Guttmann
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Les 25 activitats cooperatives aquàtiques més inclusives

Institut Guttmann

Resum: 

Delfines de Colores és un projecte online d'intercanvi i valoració d'activitats aquàtiques obert a escoles, instituts i centres esportius a nivell internacional.

Delfines de Colores és un projecte online d'intercanvi i valoració d'activitats aquàtiques obert a escoles, instituts i centres esportius a nivell internacional coordinat per Jordi Finestres, fisioterapeuta de l'Institut Guttmann.

El projecte s'inicia a partir del lliurament de l'equip d'experts de l'Institut Guttmann d'un dossier d'activitats aquàtiques cooperatives (Les 25 activitats cooperatives aquàtiques més inclusives) als participants (mestres, professors, fisioterapeutes de centres educatius ordinaris) per dur a terme una unitat didàctica de dues sessions amb el seu propi grup i en el seu mateix centre.

Les pràctiques seran supervisades per l'equip organitzatiu i dissenyada pel responsable del grup. Aquestes sessions s'acorden amb tots els participants i es realitzen en el mateix període de temps, durant aquest curs s'ha acordat que es facin durant les dues primeres setmanes d'abril. A partir d'aquesta experiència, els mestres hauran de dissenyar tres activitats noves amb estructures basades en l'aprenentatge cooperatiu. Després que tots els participants facin els lliuraments de les seves activitats, l'equip organitzatiu valora, assessora i corregeix les propostes fins a crear un nou dossier amb les 60 activitats cooperatives proposades pels 20 participants, amb l'objectiu que cap alumne amb discapacitat quedi exclòs de les activitats aquàtiques en els centres educatius.

El responsable del projecte és Jordi Finestres Alberola jfinestres@guttmann.com

I si voleu més informació podeu consultar les pàgines Delfines de Colores, Institut Guttmann o el facebook de Delfines de Colores.

Afegeix un comentari nou