Les dissidències sexuals i de gènere als esports, a debat en la V Jornada Anual del Centre LGTBI de Barcelona

Suport Tercer Sector
Autor/a: 
Suport Tercer Sector
 Font: Hannah Cahuépé.
El Centre LGTBI de Barcelona acull la jornada 'Dissidències en joc'. Font: Hannah Cahuépé.
 Font: Canva.
La jornada se celebrarà el 17 i 18 de novembre a la seu del Centre LGTBI, a Barcelona. Font: Canva.

Les dissidències sexuals i de gènere als esports, a debat en la V Jornada Anual del Centre LGTBI de Barcelona

Autor/a: 
Suport Tercer Sector
Suport Tercer Sector

Resum: 

L'esdeveniment se celebrarà el 17 i 18 de novembre i comptarà amb el testimoni de diverses persones expertes.

El Centre LGTBI de Barcelona organitza la cinquena edició de la seva tradicional jornada anual. La vetllada, titulada 'Dissidències en joc', tindrà com a objectiu principal qüestionar la masculinitat en l'àmbit esportiu. L'esdeveniment començarà el 17 de novembre de 16 a 18 h i tindrà una segona part el 18 de novembre de 10 a 14 h.

La jornada és oberta i gratuïta a tothom, i s'estructurarà en tres taules rodones. La primera, que se celebrarà el 17 de novembre de 16.30 a 18 h, tractarà les dissidències sexuals i de gènere i comptarà amb l'intercanvi d'experiències dels col·lectius esportius Futbolleras, Marisports, Bíceps y Drama, o el grup de boxa trans i N/B.

La segona taula rodona, prevista per dissabte 18 de novembre de 10 a 11.30 h, debatrà la idoneïtat dels espais esportius (dutxes, lavabos, vestuaris...) per acollir la diversitat de les persones. A les 12 hores, el darrer col·loqui debatrà sobre les masculinitats en l'àmbit esportiu i com poden canviar cap a unes més inclusives i transformadores. L'acte finalitzarà amb un recull de les conclusions extretes durant els dos dies.

El Centre LGTBI de Barcelona és una entitat referent en la promoció dels drets i la visibilitat de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals (LGTBI) a la ciutat de Barcelona.

Afegeix un comentari nou