#digues_capacitat, les TIC al servei de les persones

FCVS

#digues_capacitat, les TIC al servei de les persones

FCVS

Resum: 

L'Observatori de la Discapacitat Física organitza el proper 18 de febrer un acte on es presentarà l’estudi Discapacitat, Integració i el Paper de les TIC.

Torre Jussana serà l'escenari, el proper 18 de febrer, d'una nova jornada sobre el paper de les TIC com a eines al servei de les persones. L'acte, organitzat per l'Observatori de la Discapacitat Física, se celebrarà a les 17 hores en el marc de la Setmana del Mobile World Congress 2016.

Durant la jornada tindrà lloc la presentació de l'estudi Discapacitat, Integració i el Paper de les TIC resultat d’una enquesta realitzada a una mostra de 1.200 persones, sobre les TIC i la millora de les condicions de vida de les persones amb discapacitat. Un informe que ha estat impulsat per l'ODF i realitzat pel GESOP, amb el suport de la Fundación Vodafone España i COCEMFE Barcelona.

L'acte està adreçat a persones, entitats, institucions i empreses d'arreu de Catalunya vinculades a l'àmbit de la discapacitat. La trobada ofereix la possibilitat de visibilitzar, debatre i reflexionar sobre la discapacitat, per promoure una societat més respectuosa amb les diferències i amb els drets del col·lectiu.

Com puc formalitzar la meva inscripció?

Aquelles persones que estiguin interessades en assistir a l'acte ja poden confirmar la seva assistència omplint el següent formulari. La jornada és gratuïta. Les places són limitades.

Afegeix un comentari nou