Les TIC al servei del veïnat

 Font:
Font:

Les TIC al servei del veïnat

Resum: 

Com els ciutadans poden utilitzar les xarxes socials i les eines digitals per a divulgar les seves reivindicacions i sobre quines bones experiències ha hagut fins ara i com plantejar el futur de l'ús de les noves tecnologíes en les organitzacions socials, són qüestions que es poden resoldre en un acte que organitza la CONFAVC.

La Confederació veïnal de Catalunya (CONFAVC) confavc proposa una jornada de Ciberactivisme: les eines digitals al servei del veïnat.

Aquest acte comptarà amb la presència del director del projecte de Xarxes Socials, Luis Angel Fernández, del director de l'Assoiació per a la Innovació i Participació, Francesc Camps; amb la integrant i activista de diferents pataformes nacionals i internacionals de lluita per la defensa dels drets de la ciutadania i artistes en el context de l'era digital, Simona levi; i amb l'assessor de xarxes digitals i autors de TecnolONGia, Jaume Albaigès.

La jornada s'iniciarà amb una exposició sobre l'evolució de les xarxes socials i en la segona part seguirà amb un intercanvi d'experiències positives entorn l'ús de les xarxes socials i les eines digitals en els moviments i organitzacions socials.

Serà el dijous 8 de juliol a partir de les 18h de la tarda a l'Espai La Fontana bcn.es al carrer Gran de Gràcia 190-192 de Barcelona.

Afegeix un comentari nou