L'Esplai Florida busca persones voluntàries pels seus projectes amb infants i joves

Esplai La Florida
 Font: Esplai la Florida
Una de les parelles lingüístiques del projecte LECXIT a l'Esplai La Florida

L'Esplai Florida busca persones voluntàries pels seus projectes amb infants i joves

Esplai La Florida

Resum: 

L'Esplai Florida busca voluntari/es per les activitats de l'Esplai diari i pel projecte de suport a la lectura LECXIT.

L’Esplai La Florida és una associació sense afany de lucre que té per missió l’educació dels infants i joves del barri de la Florida de l'Hospitalet de Llobregat posant especial incidència en aquells que es troben en situació de vulnerabilitat. La seva metodologia educativa es basa en el treball dels valors humans a través de diferents activitats adreçades als infants i joves d'entre 3 i 18 anys.

Les activitats es desenvolupen de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00 hores i els dissabtes al matí de 9.30 a 13.30 hores. A més de l'Esplai diari i l'Esplai de dissabtes, es realitza activitats en els periodes de vacances (casals, colònies, campaments, rutes...), menjadors escolars, tallers d'estudi assistit i altres projectes adreçats a joves, famílies i centres educatius.

Un dels projectes que L'Esplai ha posat en marxa és el projecte LECXIT, de la Fundació Jaume Bofill, on a través de tàndems 1x1 (voluntari i infant) d'una hora a la setmana, es fa un acompanyament a la comprensió lectora a través de diferents materials que no només milloren les competències lectores de l'infant, sinó que també l'ajuda a creure en les seves capacitats.

Per ser voluntari/a no és necessari tenir cap formació prèvia, només tenir un mínim d'una hora a la setmana i moltes ganes d'aprendre!

Per més informació, contacta amb l'Esplai La Florida (93 551 49 73) o envia un mail a esplai@esplaiflorida.org, on dissenyaran una proposta adaptada a les teves necessitats.

Vídeo sobre el projecte LECXIT de l'Esplai La Florida

Afegeix un comentari nou