Lleida celebra el Solidàrium

 Font:
Font:

Lleida celebra el Solidàrium

Resum: 

La ciutat de Lleida acull aquest cap de setmana el Solidàrium, un seguit d'activitats i una mostra d'entitats, associacions i ONG lleidetanes. Aquest any se centra en la lluita contra la pobresa i l'exclusió social.

Coincidint amb la commemoració de l’Any Europeu de Lluita contra la Pobresa i l’Exclusió Social, Lleida centra el seu Solidàrium en la lluita contra la pobresa. Es tracta d’un cap de setmana ple d’activitats entorn a la solidaritat (podeu veure el programa complert en el document adjunt). Des de divendres i fins diumenge al vespre es podrà participar en activitats teatrals, musicals, exposicions, jocs, tallers i performances a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer i al pàrquing del davant de l’Auditori.

A més de les activitats, durant el cap de setmana es farà la VII Fira d’Entitast Solidàries de Lleida, en què les diferents entitats exposaran els seus materials i recursos i atendran les consultes de tots els ciutadans que s’hi apropin. La fira estarà oberta de les 11h a les 20h, durant els dos dies i comptarà amb 84 estands de diferents ONG, entitats, associacions, federacions i fundacions de Lleida.

Amb l’objectiu de promoure el voluntariat com a agent transformador de la societat, també en la lluita contra la pobresa, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha destinat el seu estand (núm. 23) a acollir les diferents entitats de Lleida que treballen amb el voluntariat social.

Afegeix un comentari nou