Manualitats per promoure l’associacionisme i la investigació de la Síndrome Prader-Willi

Associació Catalana per la Síndrome Prader-Willi
Autor/a: 
ACSPW
 Font: ACSPW
Producte de l'Enfilant

Manualitats per promoure l’associacionisme i la investigació de la Síndrome Prader-Willi

Autor/a: 
ACSPW
Associació Catalana per la Síndrome Prader-Willi

Resum: 

L'Associació Catalana per la Síndrome Prader-Willi impulsa el projecte 'Enfilant' per crear un espai de trobada on les famílies puguin compartir vivències al voltant de les manualitats. I, d’altra banda, recaptar fons per a la investigació.

Després d’un any molt dur de confinament, especialment per a col·lectius vulnerables com les persones amb discapacitat, en aquests últims mesos les famílies s’han tornat a reunir per impulsar projectes en pro de l’associacionisme.

L’aïllament afecta principalment les persones amb malalties minoritàries. Per lluitar contra aquesta exclusió, l’Associació Catalana per la Síndrome Prader-Willi ha impulsat el projecte Enfilant, mitjançant el qual les famílies comparteixen espai al voltant de les manualitats al mateix temps que confidencialitats i vivències de forma informal. En aquests tallers s’elaboren ornaments nadalencs que ja es poden adquirir a canvi d’un donatiu que es destinarà a projectes d’investigació de la Síndrome Prader-Willi.

D’altra banda, per tercer any consecutiu, una família ha impulsat l’Appaloosa. També a través d’ornaments nadalencs s’està recaptant fons, però aquesta vegada per a les activitats de l’Associació.

Afegeix un comentari nou