Marketplace, el 20 d’octubre al Born

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Marketplace, el 20 d’octubre al Born

Resum: 

L’acte, organitzat per la FCVS, permetrà visibilitzar les relacions empresa-entitat i com aquestes afavoreixen la tasca del voluntari.

Voluntaris, entitats i empreses tenen una cita el pròxim 20 d’octubre al Born Centre Cultural: El Marketplace Europeu 2014: Tercer sector i empresa. Aquest esdeveniment, que s’inclou dins dels actes del Tricentenari i és un dels més importants de l’agenda de la Capital Europea del Voluntariat, permetrà promoure el desenvolupament del treball conjunt entre empreses i entitats, potenciant les col·laboracions entre ambdues parts.

El Marketplace ocuparà el recinte sencer del Born CC amb més de 70 estands per empreses i entitats. Durant tota la jornada es realitzaran taules de diàleg, es portaran a terme sessions formatives en dinàmica de pitching i hi haurà un espai de contactes entre entitats i empreses. D’aquesta manera, els assistents podran gaudir, experimentar, aprendre, opinar, inspirar i relacionar-se amb els principals agents del canvi de la nostra societat.

La trobada reunirà entitats del tercer sector, centres especials de treball i empreses d’inserció. També hi seran presents empreses que desenvolupen o volen desenvolupar accions de responsabilitat social. Així mateix, hi haurà administracions públiques relacionades amb el tercer sector, i també hi participaran plataformes i universitats que promouen la responsabilitat social i en fan recerca, difusió i formació.

Perquè la responsabilitat social és de tots, el pròxim 20 d’octubre és el moment de difondre l’activitat de les entitats, la responsabilitat social que promouen les empreses, i com la seva relació afavoreix i fa possible la tasca del voluntari. Ja pots inscriure’t als diferents espais.
Per a més informació podeu contactar a marketplace@voluntaris.cat o al telèfon 93 314 19 00.

Afegeix un comentari nou