Més de 120 relats al 3r Concurs de Relats de Voluntariat Social

Autor/a: 
FCVS-Comunicació
 Font:
Font:

Més de 120 relats al 3r Concurs de Relats de Voluntariat Social

Autor/a: 
FCVS-Comunicació

Resum: 

El voluntariat es mou i té ganes d’explicar-ho! La FCVS ha convocat per tercer any consecutiu el Concurs de Relats de Voluntariat Social i, aquesta vegada la participació ha estat altíssima, més del triple que en la primera edició.

Un total de 123 persones han enviat els seus relats per participar al 3r Concurs de Relats de Voluntariat Social. Es tracta d’un creixement espectacular respecte la primera edició del concurs.

A més, aquesta vegada, la FCVS ha posat en marxa un nou format per al concurs per afavorir la participació de persones de tot Catalunya i fer aquest concurs més proper al territori.

Amb les quatre convocatòries simultànies (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona) el concurs ha aconseguit superar els 120 relats participants, més del triple que en la primera convocatoria.

L’any 2010 la FCVS va posar en marxa el 1r Concurs de Relats amb la participació de 37 relats, el 2n Concurs de Relats el 2011 ja van ser 77 les persones que s’hi van apuntar i aquesta vegada, amb la tercera edició han estat 123.

A partir d’ara, els jurats de cada territori (formats per persones coneixedores del voluntariat i de la literatura) valoraran els relats i es procedirà a decidir els 3 guanyadors de cada convocatòria. Els millors relats, tant els premiats com els finalistes, s’aniran publicant al blog Val la pena! a partir de la data d’entrega de premis: el 8 de maig.

8 de maig, entrega de premis a:

Barcelona 19h Centre Cívic La Sedeta (c. Sicília, 321)

Tarragona 19:30h Centre Cultural Tarraconense “El Seminari” (c. Sant Pau, 4 - Tarragona)

Lleida 19:30h Biblioteca Pública de Lleida (Rambla Aragó, 10 - Lleida)

Girona 19:30h Hotel d’Entitats (c. Rutlla, 20-22 - Girona)

Gràcies…

Aquest concurs es pot dur a terme gràcies al suport de diferents empreses i equipaments d’arreu de Catalunya que han volgut participar de manera altruista en el lliurament de premis: Abacus, Llibreria Fregola, Llibreria Caselles, KelloggsValls, Llibreria Empúries, llibreria Adserà, Girona Centre, Llibreria Mariana, l’Associació d’Hosteleria de Girona i Comarques, Hotel d’Entitats de Girona, La Sedeta, Biblioteca Pública de Lleida, El Seminari de Tarragona.

Però també, i sobretot, gràcies a les 600.000 persones que fan de voluntaris i voluntàries a Catalunya i que vulguin compartir la seva experiència a través del Concurs de Relats de Voluntariat Social.

Afegeix un comentari nou