Més de 90 iniciatives solidàries per la Zurich Marató de Barcelona

migranodearena.org
Autor/a: 
migranodearena.org
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Més de 90 iniciatives solidàries per la Zurich Marató de Barcelona

Autor/a: 
migranodearena.org
migranodearena.org

Resum: 

Ja són 94 els reptes solidaris a favor d’ONG aglutinats a migranodearena.org per la Zurich Marató de Barcelona. Coneix-ne algunes històries.

La plataforma de crowdfunding solidari migranodearena.org i la Zurich Marató de Barcelona han tornat a unir forces enguany per tal d’oferir una dimensió solidaria a la marató de la ciutat comtal. Ja són 94 els reptes solidaris creats a migranodearena.org a favor d’ONG i entitats sense ànim de lucre. Aquest reptes són liderats per més de 170 atletes solidaris que han decidit córrer per una bona causa, ja sigui en solitari o en grup.

Algunes de les històries personals que hi ha darrere dels 94 reptes solidaris són les següents:

  • Dues noies, la Carmen Morera i la Montse Trias que aquest any els ha tocat patir el càncer de ben a prop, corren la marató, tot i haver dit que no hi tornarien, i ho fan per recaptar per la investigació del càncer a favor del VHIO (Vall d'Hebron Institut d’Oncologia).
  • Jordi Méndez, que te un fill de quatre anys que pateix la malaltia minoritària Distròfia Muscular de Duchenne estarà acompanyat de tres amics que correran per la ONG Duchenne Somriures Valents. És el segon any que corren junts per aquesta causa.
  • Pablo Pluvinet té 50 anys i en fa 13 que va sobreviure a un Ictus, el qual va fer que quedés apartat del running durant una temporada després d’una llarga recuperació. Aquest any correrà la Zurich Marató per la Fundació Ictus.
  • “Los Martes” és un grup d’amics i de corredors amateurs que correran per la ONG Miquel Valls, que té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica).
  • El grup “Arrels runners solidaris” corre per les persones sense llar i ho fa per recapta fons pel projecte “Ningú sense clau” de l’ONG Arrels.

Per a les persones paricipants, convertir-se en #RunnerSolidari implica un gran nombre d’avantatges. Per començar, aporta més motivació alhora de dur a terme el repte esportiu. Això, contribuieix a assolir una major satisfacció personal ja que, al mateix temps, es col·labora d'una forma diferent a l'habitual amb una ONG. A més, es premiaran a les tres persones participants o els tres grups d'alteles amb una major recaptació de diners i se'ls convidarà a formr part del podi solidari.

Sobre migranodearena.org

migranodearena.org és l’eina de crowdfunding social i solidari de referència a l’estat espanyol. Més de 4.600.000 € han estat recaptats i repartits entre més de 1.700 ONG i entitats sense ànim de lucre des de l’any 2009 gràcies a aquesta plataforma, creada per la Fundació Real Dreams. Durant l’any 2016 es van recaptar més d’1,5 milions d’€ a través de 1.109 reptes solidaris. La plataforma permet que tant les mateixes ONG com persones o empreses puguin liderar una campanya de crowdfunding amb l’objectiu d’ajudar a finançar els projectes del tercer sector.

Afegeix un comentari nou