Migranodearena esdevé el nou 'market place' de la solidaritat

Fundació migranodearena
Autor/a: 
Isabel Parellada
Nou logo migranodearena Font: Isabel Parellada
Nou logo migranodearena Font: Isabel Parellada

Migranodearena esdevé el nou 'market place' de la solidaritat

Autor/a: 
Isabel Parellada
Fundació migranodearena

Resum: 

Migranodearena es reinventa amb una nova web que inclou noves funcionalitats per facilitar i millorar l'experiència solidària de les persones usuàries.

La plataforma de crowdfunding social migranodearena s'ha reinventat per convertir-se en el nou 'market place' de la solidaritat. L'entitat, que ha llençat nova pàgina web, té com a objectiu facilitar la solidaritat a persones i empreses oferint la possibilitat de col·laborar amb causes socials de diverses formes: ja sigui creant campanyes de crowdfunding, realitzant donacions mitjançant el projecte de 'Cajas Solidarias' o donant productes a través de 'Donalo'.

La fundació migranodearena estrena un nou site que té un disseny més fresc i modern i una millor navegabilitat des de dispositius mòbils. Entre altres novetats destaca la interactivitat entre creador/a del repte i donants, a través de la personalització dels missatges tant d’agraïment com d´informació sobre l´evolució de la campanya gràcies a la secció d´actualitzacions.

L'entitat ha incorporat dos funcionalitats molt demandades per les ONG: d´una banda la possibilitat d´incorporar recompenses per aquelles persones que col·laborin amb una campanya i d´altra banda el ticketing, a través del qual les ONGs podran organitzar els seus esdeveniments solidaris a través de migranodearena. També és possible a través de la nova web, realitzar donacions recurrents a entitats socials.

Aquest canvi en la web de la plataforma social suposa una gran quantitat de millores, que arriben després d’un gran allau de donacions i un gran afany solidari per part de la societat degut a la Covid-19.

Presentació oficial

El proper 14 de Juliol, amb ocasió de la celebració de la IX Edició dels Premis migranodearena, la fundació farà la presentació oficial del nou site i del nou logo, representat per una muntanya de sorra, que simbolitza la missió de l´entitat: moltes persones aportant el seu gra de sorra són les que canvien el món.

Es tractarà d´una edició especial, dedicada a la Covid-19, que comptarà amb la participació de Quique Bassat, metge especialitzat en Salut Internacional i epidemiologia i Nuria Vialamajó, responsable de micromecenatge de l'Hospital Clínic de Barcelona.

L’esdeveniment es realitzarà de forma virtual a través de la plataforma Zoom a partir de les 18.00 h, i es repartiran, una vegada més, els Premis a 'Persona més Solidària', 'ONG més activa' i 'Empresa més compromesa' de l´any 2019, seleccionades per votació popular. Les campanyes guanyadores rebran 1.000 euros a favor de l´entitat beneficiària de la campanya.

Els premis estan patrocinats per Obra Social 'La Caixa' y North Peak promotora immobiliària. També es farà entrega dels premis de la causa del mes, un premi de 500 € a cadascuna de les 12 causes del mes, atorgat per Obra Social 'La Caixa'.

Afegeix un comentari nou