Neix l'Acadèmia on cada aprenentatge en genera un de nou

 Font:
Font:

Neix l'Acadèmia on cada aprenentatge en genera un de nou

Resum: 

Entra en funcionament L’Acadèmia, un espai de formació obert a tothom, on cada matrícula finançarà part del cost de la inscripció d’una persona usuària dels cursos dels programes de formació bàsica, impulsats per Servei Solidari.

La Fundació Servei Solidari posa en marxa aquest juliol L’Acadèmia, un espai de formació obert a tothom, amb la finalitat de contribuir al sosteniment dels projectes de la Fundació. Els beneficis obtinguts amb les accions formatives es destinaran a finançar els cursos realitzats en el marc dels diferents programes de Servei Solidari, adreçats a persones en risc d’exclusió social. D’altra banda, fidels als seus orígens, els valors socials impregnaran les activitats proposades en el desenvolupament de les accions formatives.

Per aquest juliol estan previstos cursos intensius d'un mes d'anglès (nivells B1 i B2 del CEF, Common EuropeFramework, previs al First Certificate) i alemany per principiants. Més informació a: http://www.lacademia.org

La Fundació Solidària té com a objectiu fomentar l'autonomia i ciutadania plena de joves i adults en risc d'exclusió social a través de l'educació, l'emprenedoria, i la sensibilització, a l'hora que ofereix una atenció integral i en xarxa d'acord a les necessitats individuals i de grup.

Actualment la Fundació Servei Solidari desenvolupa diversos projectes agrupats en les següents àrees de treball: acollida i formació, emprenedoria, pisos assistits i voluntariat.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou