No et perdis el documental “La Plataforma”

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

No et perdis el documental “La Plataforma”

Resum: 

Fa unes setmanes, els productors d’aquest documental sobre els afectats per la hipoteca van demanar finançament a través del web verkami per a poder-lo acabar. Finalment i gràcies al suport rebut amb les donacions on line s’ha pogut estrenar.

El passat dijous dia 12 es va estrenar als cinemes Méliès de Barcelona el documental “La Plataforma”, produït per SICOM i Namuss films, un projecte sense afany de lucre “sobre la lluita pel dret a la vivenda, encapçalada per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, a través de la seva ferma i no violenta oposició als desnonaments”, segons s’explica al web de Namuss films.

El dret a la vivenda és un dels drets fonamentals de les persones. No és l’únic, però sí que un dels més importants en tant que indirectament contenidor d’altres drets. Amb una vivenda digna, les persones podem cuinar per a alimentar-nos, podem tenir accés a la higiene personal, podem estar a recer de les condicions climàtiques adverses, podem conviure, socialitzar amb la comunitat, fins i tot, tenir fills i donar també cobertura als seus drets fonamentals. Una vivenda ens dóna la seguretat, l’estabilitat, la intimitat, i simbolitza l’espai de l’individu dins el món.

El proper divendres dia 20 d'Abril se’n farà una altra projecció als cinemes Méliès a les 22h, es demana confirmar assistència a sicom@sicom.cat.

Afegeix un comentari nou