No hi ha vacances per a la fam!

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

No hi ha vacances per a la fam!

Resum: 

De maig a juliol torna la campanya “La fam no fa vacances” per recollir aliments bàsics.

La Fundació Banc dels Aliments un any més posa en marxa la campanya "La fam no fa vacances”. L’objectiu és incentivar les donacions d'aliments per tal que també durant l'estiu les persones més necessitades puguin rebre ajuda alimentària. Com a novetat, en aquesta tercera edició de la campanya, s’ha allargat i iniciat abans la recollida d’aliments, des del mes de maig fins a juliol.

La campanya vol motivar la societat catalana a mobilitzar-se contra la fam més propera. Per això, ha organitzat actes i activitats que permetran recollir aliments bàsics per omplir els magatzems de les entitats benèfiques de la seva població o de les poblacions més properes. Un cop aquestes rebin els aliments, els faran arribar als seus beneficiaris durant l’estiu.

Des del Banc dels Aliments s’anima a que durant aquests mesos d’esbarjo i de vida a l'aire lliure, des d'entitats, empreses, associacions, corals, colles de sardanes o castelleres, clubs esportius o senzillament grup d'amics, s’organitzin activitats per recollir aliments per a una entitat propera, del seu mateix barri o població.

Es tracta que les més de 700 entitats benèfiques ateses pels Bancs dels Aliments puguin garantir l’alimentació dels seus més de 250.000 beneficiaris durant els mesos d’estiu. Per saber quina entitat pot rebre la donació, es pot contactar per telèfon al 93 3464404 o mitjançant email.

El Banc dels Aliments considera que hi ha moltes maneres d'ajudar, com per exemple: en les empreses, recollir aliments entre els treballadors; les associacions culturals poden oferir descomptes a l'entrada de concerts o de l'acte a canvi de aportar aliments; organitzar actes populars que motivin la ciutadania, etc. A més, El Banc dels Aliments recorda que els aliments més adients per a la donació són principalment: oli, llet UHT i conserves.

Afegeix un comentari nou