Nova edició del Cava Solidari de la Fundació Ave Maria amb la col·laboració de l’artista Lluïsa Sallent

Fundació Ave Maria
Autor/a: 
David López Rossell
Cava Solidari Fundació Ave Mariaº Font: Lluïsa Sallent
Obra de Lluïsa Sallent donada a la Fundació pel Cava Solidari 2021
Cava Solidari Fundació Ave Maria Font: David López
Cava Solidari Fundació Ave Maria

Nova edició del Cava Solidari de la Fundació Ave Maria amb la col·laboració de l’artista Lluïsa Sallent

Autor/a: 
David López Rossell
Fundació Ave Maria

Resum: 

Art, cultura i solidaritat units per l’obra de Sallent en la nova edició del Cava Solidari de l’Ave Maria.

La nova edició del Cava Solidari de la Fundació Ave Maria ja està a la venda. Per l’edició d’enguany ha comptat amb la col·laboració de l’artista Lluïsa Sallent qui ha donat l’obra que llueix a l’etiqueta i la xapa del cava, sumant-se a la llista de mecenes que han fet possible aquest producte solidari arribi a la 16a edició.

Un nou acte de generositat i filantropia de Sallent, qui ja havia donat tota la seva obra al Fons d’Art de la Fundació, fins i tot, deixant buits els marcs del menjador del seu àtic de Sarrià. Amb aquest acte, l’artista cercava alhora l’estímul per crear noves obres, com la que avui presenta l’entitat sitgetana per al seu cava. Com ella mateixa afirma, és una dona valenta i decidida, una persona avançada al seu temps i d’una curiositat infinita a qui agraden els reptes i explorar noves facetes del seu talent.

L'acte que la fundació tenia previst celebrar per presentar el nou cava ha estat finalment cancel·lat, donades les actuals restriccions de la pandèmia.

El Cava de la Fundació Ave Maria, és un producte solidari els beneficis del qual es destinen als seus fins socials a favor de la millora de la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional i es pot comprar per internet, amb enviament gratuït, al web de la Fundació.

Afegeix un comentari nou