Obra de teatre de l’APPC Tarragona al Teatre Metropol

 Font:
Font:

Obra de teatre de l’APPC Tarragona al Teatre Metropol

Resum: 

El grup de teatre de nois i noies amb paràlisi cerebral Al Trot Teatre presenta l'obra "L'artista" al Teatre Metropol de Tarragona el proper dimecres 3 de març. L'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC) impulsa el grup de teatre des de fa 10 anys.

El grup de teatre “Al trot teatre” impulsat des de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC) presenta l’obra “L’artista” al Teatre Metropol el proper 3 de març. Es tracta d’una obra feta per un grup de 7 nois del centre ocupacional Gresol i 7 monitors. “Sempre creem nosaltres mateixos les històries per poder-les adaptar a les capacitats del grup. Hi ha una veu en off per ajudar a entendre la història i l’espectacle es basa en la dansa, el gest i el moviment”, explica Manel Magí, un dels responsables del grup “Al trot teatre”.

APPC ja fa deu anys que utilitza el teatre com a eina per a potenciar les capacitats dels nois de l’associació, afectats per paràlisi cerebral. Al principi van començar fent obres de teatre al propi centre però des de fa 6 anys el grup ha aconseguit portar les seves representacions en teatres municipals. L’obra es tornarà a repetir el dia 19 de març.

Dia: 3 de març
Hora: 19h
Lloc: Teatre Metropol (Rambla Nova, 46, Tarragona)

Afegeix un comentari nou