Parla sobre salut mental i no deixis #CapConversaPendent

FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Parla sobre salut mental i no deixis #CapConversaPendent

FCVS

Resum: 

Obertament presenta una iniciativa per fomentar el diàleg i la visibilitat dels problemes de salut mental.

És molt probable que un dia, un amic, un company de feina, un familiar o qualsevol de nosaltres pugui experimentar un problema de salut mental. No obstant això, la salut mental segueix sent un tema tabú dins la societat, envoltat de prejudicis, ignorància i por.

Per acabar amb aquests mites i normalitzar aquests trastorns, Obertament ha posat en marxa la campanya #CapConversaPendent que busca generar 10.000 converses sobre salut mental durant el mes de febrer. L'objectiu és que aquelles persones que hagin viscut episodies de trastorns mentals en gent propera parlin sobre el tema. D'altra banda, l'entitat ha posat a disposició dels ciutadans un espai al web de la campanya perquè tots aquells que ho vulguin, hi puguin deixar el seu testimoni sobre aquests tipus de trastorns.

Es consideren problemes de salut mental trastorns i símptomes com per exemple ansietat, depressió, trastorns de l’alimentació com anorèxia i bulímia, fòbies, esquizofrènia, trastorn bipolar, autisme, estrès (stress), trastorn por dèficit d’atenció i hiperactivitat (TDAH), trastorn obsessiu compulsiu (TOC), trastorn límit de la personalitat (TLP).

Afegeix un comentari nou