Parles idiomes i vols fer voluntariat per lluitar contra la LGTBI-fòbia?

FCVS
Català, castellà i anglès seran les llengües de l'esdeveniment. Font: Pixabay
Català, castellà i anglès seran les llengües de l'esdeveniment. Font: Pixabay
 Font: Ajuntament de Valdemoro, Flickr
Font: Ajuntament de Valdemoro, Flickr
Es busca voluntariat per fer traduccions consecutives durant les ponències. Font: EAJ-PNV, Flickr
Es busca voluntariat per fer traduccions consecutives durant les ponències. Font: EAJ-PNV, Flickr

Parles idiomes i vols fer voluntariat per lluitar contra la LGTBI-fòbia?

FCVS

Resum: 

La Trobada Internacional d’Observatoris contra la LGTBI-fòbia necessita persones voluntàries traductores de català, castellà i anglès pels dies 1, 2 i 3 de juny.

Els dies 1, 2 i 3 de juny se celebra la 1a Trobada Internacional d’Observatoris contra la LGTBI-Fòbia a Barcelona, una jornada amb l’objectiu de conèixer les diverses entitats i accions dedicades a la prevenció, denúncia i intervenció contra l’odi i rebuig envers el col·lectiu homosexual, transgènere, bisexual i intersexual a tot el món. Persones d’arreu del planeta aterraran a la ciutat per parlar sobre els drets del col·lectiu, i per aquest motiu s’ha llençat una crida de voluntariat lingüístic per a persones amb coneixement de llengües.

Català, castellà i anglès. Aquestes són els tres idiomes amb els quals es desenvoluparà l’esdeveniment. La majoria de les ponències seran en català i castellà, tot i que hi haurà alguna que es podrà fer en anglès i fins i tot en francès. En aquest sentit, l’organització de l’acte està cercant voluntariat traductor que pugui ajudar a fer entendre el missatge de les ponències a tothom.

La tasca principal de l’acció voluntària serà fer una traducció consecutiva per a les diferents ponències. Això vol dir que el voluntariat traduirà el que el ponent o la ponent ha dit quan ha acabat o quan ha fet una pausa i anirà traduint trossos del seu discurs.

Sobre la jornada

En aquest sentit, el títol de la jornada, ‘Nous espais de conquesta de drets humans’ vol promoure l’intercanvi de bones pràctiques i accions per combatre qualsevol discriminació lligada a l’orientació sexual o identitat de gènere. Un dels punts centrals de la trobada serà abordar el debat per distingir què és llibertat d’expressió i què és delicte d’odi.

La trobada ha estat organitzada per l’Observatori Contra l’Homofòbia de Catalunya (OCH), en col·laboració amb els seus socis estatals: l’Observatori Madrileny contra la LGBTI-fòbia i la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (FELGTB). Com a tret de sortida, la conferència inaugural anirà a càrrec d’Ulrike Lunacek, vicepresidenta del Parlament Europeu i impulsora del full de ruta de la Unió Europea contra l’homofòbia.

Si estàs interessat/da en fer voluntariat traductor, pots contactar a encuentro[@]och.cat o bé trucar al 932172669. Per fer el registre i inscriure’t a les jornades, el preu fins el 27 de maig és de 85€ i de 100€ fins l’1 de juny, primer dia de la jornada.

Afegeix un comentari nou