Participa al primer concurs fotogràfic intergeneracional

Autor/a: 
FCVS-Comunicació
 Font:
Font:

Participa al primer concurs fotogràfic intergeneracional

Autor/a: 
FCVS-Comunicació

Resum: 

Amics de la Gent Gran organitza un concurs fotogràfic per commemorar els seus 25 anys coincidint amb l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional.

Amics de la Gent Gran compleix 25 anys treballant per millorar la qualitat de vida dels nostres ancians. Per celebrar-ho, entre altres activitats, ha organitzat el primer concurs fotogràfic intergeneracional que busca la imatge que millor representi els efectes de les relacions entre generacions, alhora que remarqui tot el que les persones grans poden aportar encara a la societat.

La persona guanyadora rebrà dues entrades per a la Gala Solidària No esteu sols! que se celebrarà el 30 de setembre al Gran Teatre del Liceu i que comptarà amb personalitats del camp de la música, de l’ humor, del teatre, de la pintura, de la dansa, etc.

A més, les fotografies finalistes s’exposaran en la Mostra d’Entitats que s’organitza per les festes de la Mercè de Barcelona.

El termini de participació és el 5 de setembre i les bases legals es poden consultar a: http://www.amicsdelagentgran.org

Afegeix un comentari nou